justgrowingup - KONY 2012

KONY 2012

Att facebook är makt har väl inte undått någon? Att folk nu kan på ett snabbt och lätt sätt enas kring saker som ligger en varmt om hjärtat, sprida det man tycker om och viktiga budskap, hålla kontakten med sina vänner över hela världen är egentlgien helt otroligt. När jag såg filmen KONY 2012 blev jag djupt berörd men samtidigt så jävla taggad!!! Klart som fan att det är detta året det ska ske! Låt hans namn synas och låt rättvisa skipas!!

Nu ska jag försöka få en blund i ögonen efter detta också... vi får väl se hur det går..... fortsättning följer....

DU HAR VÄL 30 MIN ÖVER? som du ändå bara skulle slöa bort framför big brother eller varför inte facebook... men ta och se den här filmen då istället och förhoppningsvis blir du inspirerad =) MÅSTE SES OCH SPRIDAS!

2005 tillkännagav internationella brottsmåldomstolen att häktningsorder hade utfärdats för Joseph Kony (ledare för en paramilitär grupp i Uganda) vecka senare meddelades detaljer om åtalet mot Kony. Han åtalas på 33 punkter, 12 brott mot mänskligheten, inklusive mord, slaveri, sexuellt slaveri och våldtäkt samt 21 andra krigsförbrytelser inklusive mord, grym behandling av civilbefolkning, medvetet attackerande av civilbefolkning, plundring, framkallande av våldtäkt och tvångsrekrytering av barn till rebellarmén.

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

Kommentera här: