justgrowingup - june 2012

Mot festivalen!!

Ibland kommer jag på att du finns bloggen ;) Nu håller jag som bäst på att packa väskan inför årets Pece and Love!!! Kommer bli sjukt kul och ajg längtar och e så jävla nöjd att jag bokat in att göra detta och att jag tar 2 sem.dagar och får slappa lite... mmm.... kommer ju jobba resten av sommaren typ. Hörde att åskan slagit ner och att 17 pers e på sjukan.. hoppas solen behagar slå undan molnen tills imorgon nu... Här i stan är vädret lugnt på den första allsångsångskvällen, x-bussarna som tar mig t/r till jobbet på 30 min från lijeholnen har ställts in och jag längtar tills folk får sin semester så att man kan få lugn och ro på den proppfulla pendeln. Har köpt mig en härlig pocket som tidigare sommrar och jag längtar nästan varje kväll efter att få pka iväg och läsa haha.. Martina Haags senaste! Grymt rolig som vanligt! =)

Sommarvärmen har inte gett tillåtelse till så många kvällar i parken i goda vänners lag heller, ekonomin sedan förra månaden har inte gett tillfälle till så många restaurangbesök vilket iofs är något bra om jag ska klara den jävla utmaningen som jag påbörjat tanken på. Tanken är väl också handlande och förtillfället känns det tungt med träningen.... suck!

Hur som helst.... mooooooooooot festivaaaaaaaal!!!!

ps. hade en grym midsommar hemma med familjen, saknade lillasyster och firade min kompis martins examen i trevliga vänners lag =)