justgrowingup - december 2009

Hemma från Kenya

Åh vad jag har längtat efter dig bloggen. Trodde aldrig att kärleken var så stark men ack... nu äntligen får jag skriva igen om allt det riktigt viktiga som händer i en nu 24 årig tjejs liv. Resan var som jag trodde en livsresa och nu när jag är hemma känns det knappt som om jag har varit iväg. Förlorat mycket av ekonmiskt värde, vunnit mycket av själsligt och hjärtligt värde. Kontrasterna är så enormt stora och när jag idag låg på min födelsedags- spa- behandling kunde jag inte låta bli att tänka att de pengarna är en månadshyra för någon i Kenya. Meeen som sagt, så kan jag ju inte gå runt och tänka heller, då blir jag ju knäppare än vad jag redan är. Visst kan jag välja att leva knapert som fan och minsann känna på hur det känns eller så kan jag ta till vara på de previlegier jag fått och njuta och samtidigt ha hjärnan med mig och hjälpa till med det jag kan här i världen. Mitt liv ska vara lätt att leva, annars kan det kvitta.... man ska inte krångla till det för sig i livet och göra problem, ta det bara lungt så ordnar sig det mesta. Jag har alltid varit en sådan person men jag tror att jag nästan blivit ännu mer sån. Kankse för att jag delat lägenhet med min vän sofia som ofta blir stressad över saker, då har jag nästan blivit lugnare och lugnare och luuuugnaaree haha.

En sak som är mycket jobbig nu är att jag har drabbats av någon slags apati, likgiltighet och jag skiter i allt känsla till mina föräldrars stora förtret. Jag vill inte göra klart min examen, vill inte skriva C-uppsats, vill inte börja jobba, jag kan ingenting, vet ingenting och vill ingenting. Jag vill åka till anderna och sätta mig och meditera.
Vad ska jag göra åt detta?? Måste prata med någon om det snart.... ringa någon.. en vän.

KENYA I MITT HJÄRTA!!
tänker på alla mina nära och kära nyfunna vänner där och tänker jobba på som fan för att åka tillbaka, detta ska inte bli något jag säger, jag ska göra det! (vet att jag sa dessamma om Nicaragua, men jag ska försöka komma dit oxå.. bara lite senare när jag orkat plugga spanska haha)

God natt!!!