justgrowingup - may 2012

Mamma

Idag är det mammas dag och jag vill tacka dig mamma för att du hjälpt mig att bli den jag är idag. Just idag har jag gjort något collt som aldrig trott att jag skulle våga, jag har sjungit Duett i en gospelkör på våran avslutningskonsert. Bara att gå med i kören var en utmaning då jag ville göra något otippat i livet och att sedan utmana mig själv tillsammasn med min kollega var att gå ytterliggare ett steg längre. Vi ville ha en kick och få känslan av att prestera med fjärlilar i magen och all den nervositet som man vanligen brukar dra sig för att vara med om. Vi lyckades jätte bra och den känslan var ju enorm med kören bakom och bara ge järnet!! Snacka om personlig utveckling om man ska vara riktigt djup.. just growing up var det va? Aldrig trott att jag kunde klara en sån här grej med min röst om instrument trots att jag så många gånger stått på scenen men då med instrumentet som trygghet.. för mig var detta ett naket moment....

Det är just sånna här grejer som du alltid inspirerat mig att göra, att du själv föregår med gott exempel och gör otippade smågalna saker ger mig bara mer energi och peppning. Att du alltid ser livet från den ljusa sidan och alltid motiverat mig och min syster till att följa våra hjärtan, drömmar och få så mycket ut av livet som vi kan det tackar jag dig för mamma!

Så en ros till bästa mamman på Mors dag!

Mer vuxenpoäng

Den här månaden verkar vara en riktig poängmånad då det gäller att plocka vuxenhet. Idag köpte vi ett officepaket tex.... ja KÖPTE.... inte som förr när man vart ute o laddat o kollat och suckat och krånglat... den funkar direkt och jag fattar inte varför man varit dumsnål och inte köpt det förr ;) Bra shit!
Imorgon är det kanske bästa fredagen på länge förresten.... junilön och fri från f-stöd!!! skriver ett inlägg om detta sen så ni får läsa om allt ;)

natti natti

Ny låt

Har fått en ny favoritlåt nu!!!! Tack p3 för att ni har låtlistor från dag till dag så att man kan hitta sin favoritlåt man lyssnat på =) När jag var i Dalarna kom den här låten plötsligt som en hääärlig stråle från en mulen himmel och tog mig rakt tillbaka till KENYA!!! fick så jävla härliga känslor av den =)