justgrowingup - march 2012

Under earthhour...

imag0261 (MMS)

earthhour och tända ljus + vegetarisk pizza ;) efter en timmes sjukt kall cykeltur genom stan för att se vad som var släckt..... nu mysig hemmakväll :)

Tickets Booked to KENYA!

LALALALALALALALAALA nu ÄNTLIGEN ÄR RESAN BOKAD!!!! ska inte skriva exakt datum här då eftersom jag nyss haft en dskussion med pojkvännen om risker på internet hehe men vintertid blir det iaf ;) Vet inte vad jag kan säga mer än detta förutom att folk jag träffat där redan börjar höra av sig nu när jag skrev det på facebook haha.

Nu ska vi sova och vara lyckliga i alla våra zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ressugen

Ser hur "alla" lägger inlägg på facebook om att resa utomlands!! Åhhhh blir så sugen på att resa =) Ser as mkt fram emot Kenya men som jag anade så känns det långt bort med november och jag vet ju med mig att jag vill resa NUUUUUUUUU... kommer få lov att ha lite ekonomisk förhandling med pojkvännen om detta är en möjlighet ;) Gick ju inge vidare med skatteåterbäringen (som för vissa bekanta hm.....) men man kanske lyckas spara en liten slant till någon weekend ändå ;) Kryssning annars också.. miljöombyte är det jag letar efter.

Natti natti

(bild:google)