justgrowingup - january 2012

Kollegorna

ja  snart är det dax igen... ungefär en månad har gått sedan vi träffades, åt, drack, dansade lite och skrattade mycket på afterworken, vilket får mig att tänka lite..... Att ha bra kollegor ä nog fan A och O på en arbetplats. Det är ofta dom som ger dig energi att jobba på och dem som klappar dig på axeln när du gör något bra. Att omge sig med negativa personer som gör livet tyngre än det behöver vara skall man försöka undvika så sök er därför till "de goda" som ger energi och inte är energislukare =)

Om jag tänker tillbaka på tiden då jag jobbat i kiosker och på turistställen och arbetade mycket själv tänkte jag inte så mycket på saken men om jag nu skulle gå från att ha över 10 galna kollegor omkring mig dagligen--------> till ensamarbete skulle det ju knäcka mig. Att jobba som personlig assistent upplevde jag också som väldigt ensamt. Minns att jag ofta saknade kollegor att prata med, träffas efter jobbet med, prata "ut" med och ha någon som kände som en själv i många jobbiga situationer som kunde uppstå. I vissa sådana jobb har jag varit tajt med de som löste av mig men i andra jobb sågs man nästan aldrig. Har till och med svårt att tänka mig att komma till ett jobb utan kollegor som skriker och skrattar och lever rövare som de gör på mitt. Att ha högt i tak och kunna skämta med varandra är det bästa av allt och snart är det som sagt fredag och afterwork igen =) Längtar!!!
Nyåret 2012

haha här kommer fortsättningen på DUBLINBILDERNA förresten.... kommer inte lägga ut så många (lägger ut en del på facebook för er som känner mig och läser den här bloggen, om jag nu kommer göra det för det går ju inte så jätte bra för mina andra semesterbilder hehe).
Here you go, it was awesome!!!Måste säga att utstyrseln hade stooor vikt i att kvällen blev så sjukt kul som den blev ;) Här är jag och min vän i full mundering med våra nyårsgåvor (örhängen och armband) och troligtvis efter 12 slaget då vi fick champagne på restaurangen och sedan gick ut på gatan för att att skåla med alla som gick förbi och för att höra kyrkklockorna (de har slutat med fyrverkerier).

The Dubliners

Dom hade 50 års jubileum när vi var där och jag kan säga att det var sjukt mäktigt att vara i Dublin och se dem på hemmaplan med hela den irländska publiken skrikandes och sjungandes med i alla deras texter. Häftig känsla och grymt bra platser hade vi oxå =) Detta var dagen innan nyårsafton....