justgrowingup - july 2011

P&L dag 3

Tänkte lägga ut dom sista bilderna innan jag åker på nästa festival som är YRAN (storsjöyran i Östersund)!!! Imorgon bär det av på MIN FÖRSTA SEMESTERDAG NÅGONSIN I LIVET!! ni kan ju ana hur jävla lycklig man e ;)

Glada tjejer påväg till sista festivaldagen=)

Mando Diao akustiskt

Sangria!

Billion Dollar Babies- grymma!

Så nära man kom DYLAN! lite trist måste jag säga.. inga närbilder på storskärmarna bjöds man på =(

Journey! Top 3 i spelningar =)

The baboon show- såg dem helt spontant och det var ju fan riktigt coolt. Älskar basisten, hon e riktigt rå.

Några ville bada på natten...

Tack för den här gången P&L och på återseende ;)

 

Kontrollera känslor

Det är lättare sagt än gjort och jag tror att jag tagit upp det tidigare här i bloggen.. men det är med att kontrollera känslor när man blir irriterad eller förfbannad, är ju så jävla svårt. Konsten att välja sina strider som min kollega sa idag.. konsten att försöka strunta i det som inte direkt påverkar mig.. konsten att låta vissa saker ha sin stilla gång och hoppas på förbättring- kan inte någon lära mig det? Något att lära sig inför framtiden när det gäller det mesta. Allt i från jobb till vänner som gör konstiga val eller säger konstiga saker, folk som aldrig ändrar ett störigt beteende, utvecklingar som aldrig sker. Men jag tror att jag kommer lära mig det.. eller bli bättre på det. Jag som annars är en sån lugn person är samtidigt smygrättshaverist och regler ska följas så gott det går, eller hur var det nu? Det är väl en sån uppfostran man fått? Som jag hoppas att alla har fått men som jag märker att så är inte sanningen!! Tänk om alla gjorde sin plikt, inte förstörde, sabbade, var trevliga etc... men det kanske blir tråkigt då? Inget att störa sig på och lägga en jävla massa energi på.... Nej min energi är värdefull! Måste jobba på detta!  =)

Natti natti

P&L dag 2

Vi möttes av denna härliga stämmning på fredagen =)

Typ säkert! haha dålig bild =)

Simone Moreno och Timbuktu

alla köade till maten på natten sen...

Bästa bilden hahaha! Paret gjorde oss tokiga och vi retade väl gallfeber på dom med så som vi drygade oss men det är väl inte normalt att "typ ha sex" sådär vilt på en buss... eller oj råkade jag vara gammal nu? Men sådär höll man ju fan inte på när man var yngre! Skämmes. jag kände mig så sjukt förnärmad och gammal .. kränkt av att se hennes trosor trilla av sådär framför näsan på en..hahah fy!

Så slutade den kvällen iaf ;)