justgrowingup - january 2011

Alla bloggvänner

" God natt alla bloggvänner, jag älskar er.. asså jag kommer att sitta och skriva minst 5 inlägg imorgon när min pojkvän äter middag" // Pojkvännen citerar ironiskt och ger mig spydiga ögat... han tycker att jag ska skriva något sånt töntigt men ICKE! Istället skriver jag bara

Natti natti

Nu ska vi ha massagetime här och jag hoppas att min rygg blir 10 gånger så smidig och att det slutar värka överallt... är det för mycket begärt? Ps. När jag läser upp detta hånskrattar pojkvännen bara från sängen och gäspar högt.... 1 år var det ja... ;)

Gym och nyttigheter

Skönt att komma igång med gymmet i början på veckan igen!!! Känns som att man får en ny start och som synd nog känns det även lite som att jag måste träna bort det jag ätiti i helgen och så ska det ju inte vara riktigt. Jag får ju inte svulla för mkt på helgen.. då ser man ju aldrig några förändringar. Inte för att ajg äter extremt men ajg gillar ju att unna och äta ute... imon är det ett års firande och vi kommer nog säkert äta något gott.... men det kan man väl fan få unna sig iaf hehehe ;) Har lite planer men pojkvännen vet inget hehe..

mm.. nu är det omelett! Nyttigt och bra!!!

A child of my own!

Lyssnar mycket på musik som jag hörde när vi var i Kenya och jag älskar det verkligen!!! När jag var på afterwork igår och även på jobbet innan snackade vi mycket om min adoption och hur jag känner och tänker om saker och ting. Jag är ju väldigt öppen med sånna frågor och svarar ärligt på allt som frågas.. om jag kan förstås.. vissa frågor är ju kniviga haha. Kom då såklart osökt in på barn över lag, födslar, missfall, förutsättningar etc.

När jag kom hem från shoppingturen idag lyssnade jag på en jätte bra låt som handlar om just det där med barn och att man inte är mindre kvinna för att man inte kan få barn.. att man har minst lika mycket kärlek att ge!

"Infertility is a word that a lot of people are ashamed to mention
A lot of people are so illiterate when it come to that word
They act as if it's a crime if you can't have a child.....

refr: Not having a child don't make me less than a woman,
You see I got so much love to give, to so much unwanted kids
You can say all you want about me trying to ruin my reputation,
But I have so much love to give to so much unwanted kids,
Listen to my song...

I would give anything to have a child of my own
But in the meantime let me share my happy home
With the less fortunate, take away some of the stress from a child
Who has never known love and happiness

Outro:
You see, what I am saying is this song is dedicated to all the females who have been trying to have children but never succeed. Some have miscarriage just like myself, but you know what, don't give up, have faith, one day you may just succeed. You know what I'm saying, and don't feel you are less than a woman because you don't have a child 'cause once you give you love to other children that counts. You know what I'm saying".

Så himla fin låt verkligen och jag kunde inte ana det innan jag började lyssna på texten direkt;)
Tänker på min mamma, hur det kändes för henne under den jobbiga tid som det måste ha varit då hon fick reda på att hon inte kunde få barn. Beslutet att adoptera... Tankarna måste varit jobbiga och desamma gäller naturligtvis pappa också. Men tänk sedan att möjligheten fanns att det går att få ett barn på annat vis än biologiskt.. det måste kännas jävligt härligt när man längtat så =)
Och tack "någon" naturen, högre makter, slumpen, änglar eller vad somhelst, att ajg fick komma hit till ett tryggt land, till bästa föräldrarna och släkten och finaste vännerna och pojkvän.. känns helt sukt när man tänker på det.. att jag hade kunnat komma var som helst i världen eller så hade jag blivit kvar där.. och vem vet hur mit liv sett ut då?

Fy börjar nästan grina av min egen text ;)