justgrowingup - february 2011

Ostabil

Känner mig lite ledsen nu helt plötsligt.... har först tänkt dumma tankar om massa gammalt groll som har varit och som jag tycker att jag eller pojkvännen gjort dumt.. bitter, sur och svartsjuk..... när jag trots detta fick en kram av pojkvännen luktade han som ett nytt fiskspel (hahha) ni vet ett sånt grönt där man metar upp små pirayor.. ett sånt hade farmor och farfar..... vilket resulterade i att jag började gråta istället... =(

Tror nog att jag borde sova nu... eller iaf krypa ner och slappna av.. känner mig ostabil.. kanske om jag har tur ska vi som planerat ha massagekväll nu när vi för en gångs skull lägger oss tidigare ;)

Natti natti

En del av mig

FARFAR
min bästa vän
2011-02-09

Det har varit du och jag mot världen! ... vi har någonting särskilt och det har vi alltid haft. Du har varit min stöttepelare genom hela mitt liv och kommer alltid att vara... Det här kommer från hjärtat och jag vet inte hur många gånger jag tänkt att jag skulle förklarat det här för dig.. men du vet eller hur? Du vet hur mycket du betyder för mig och det behövs inte sägas med ord.. man bara vet. Jag skriver i nutid för du finns med mig nu och kommer alltid att göra.

Hela dagen har tårar rullat ner för mina kinder. Det gör så jävla ont så det går inte att beskriva. Magen snörs ihop och hjärtat liksom svider.. det värker i hela kroppen och jag känner mig nästan bortdomnad. Jag hörde direkt på pappas röst.. jag visste direkt och det var som att någon skar ut lungorna. Jag kunde inte andas. Jag känner ingenting innuti förutom en oändlig tomhet och smärta. Jag vet att jag mår bättre av att skriva och lyssna på musik, det har jag alltid gjort och kommer nog alltid att göra....

En stor del av mig försvann i natt... eller ändrades kanske man kan säga... du lever inte längre här i den verkliga världen utan helt och hållet i mitt hjärta och mitt minne.... i all evighet!

Tack för allt/ "smulan"

Fly with me and take the sky
Close your eyes and feel the wind
You and I will live to see
When we reach the sky you will find


Pest/kolera?

Ikväll ska vi ha lax =) Min favorit! Men............................
I affären: Tar ett paket lax, japp gott gott.. är den odlad? Var? Chile!!! Men va fan... hm det är inte okey
Hm här har vi en annan lax... odlad i Norge.. det är bra... från Findus och nyckelhålsmärkt.. Men va???? Förpackad i Thailand!!!!!! =(!!!
Tillslut hittade vi iaf en odlad från färöarna och som var omhändertagen där också... bästa iaf men inte perfekt hehe... Känns iaf bra att vi tänkte till och pojkvännen hade ett litet miljöutlägg om att det skulle bli bättre om alla tänkte till för då skulle inte folk köpa förpackad fisk från Thailand men folk är för prisstyrda. Nöjd över hans miljötänk och han kom på sig själv med att vara påverkad av mig hehe =) Hur kan rika knösar som bara tänker pengar och suger ut både männisskor och jord, leva med sig själva. Hur fan sover dem på nätterna?