justgrowingup - Vilket jävla uttalande!

Vilket jävla uttalande!

I morse när jag sitter på pendeln lugnt och sansat och vid gott mod, slår jag som vanligt upp metro och möts av ett uttalande som gör mig ledsen och rent ut sagt mest förbannad!

" Ställ upp invandrarna här på filmen och sätt en kula mitt mellan ögonen, lägg dom sen i en påse och sätt frimärke och skicka dom dit där dom hör hemma"
/ Marie-Louise Enderleit som är SD kandidat som kommenterade ett torgmöte på sin facebooksida i måndags.

1. Hoppas verkligen att tidningsskribenten har citerat rakt av eftersom texten är riktigt dåligt skriven och inte med korrekt svenska. Vore mycket roligare och troligare att det är SD kandidaten hehe.

2. Förstår inte riktigt dem som säger att vi måste acceptera SD eftersom att det annars är ett hot mot demokratin. De har en poäng i att man skall få säga det man tycker och att de valts fram i ett demokratiskt val men hur jävla demokratiska är dem då de är rasistiska? Hur kan de kalla sig demokrater för det första? Ett främlingsfientligt parti som dels har sin början i Bevara sverige svenskt och som nu kommer att tåga in i riksdagen och blir inbjudna till kungen på supé. Tror också som många andra att pågrund av att de spelat martyrer vid alla hot och hat, har de vunnit röster på det.. tyvärr. Synd att inte fler ser detta. Som Nabila skriver i metrokolumnen är även min största skräck att SD om några år kommer att behandlas som vilket parti som helst. Hoppas vi kan kämpa emot som vi gjorde mot ny demokrati och gatunazisterna under 90-talet. Skattebetalarna kommer ju nu att beta rasisters lön för att sprida hatpropaganda i riksdagen. Inte Okey!

Kommentera här: