justgrowingup - december 2010

Nyårsfunderingar

Nu börjar det närma sig.... hihi spännande faktiskt! Jag vet att många tycker att nyår är lite överreklamerat och överdrivet men jag tycker att det är ännu ett bra tillfälle att fira =) Ett nytt år!! En början på något nytt kanske? Ett nytt jobb? Nya rutiner? Nya mål i livet och kanske nya löften;) Jag brukar aldrig avge löften men det här året känner jag att jag kanske ska börja ändra lite mer på vissa saker och det kan man ju se som löften kanske? Löften om att försöka iaf haha. Nyårsplanerna verkar vara spikade men nu fattas bara klänning eller något annat härligt att dra på sig inför tillställningen ;)

Vad ska man ha????! Hur ska jag ha håret? Sminket? Jag är ju ingen direkt makeup artist hehe, skulle rättare sagt behöva en lite videoguide =) Någon som känner sig manad här i etern?
Imorgon blir det sluta tidigare på jobbet och ut och leta klänning......

Letar med ljus och lykta.....

Natti natti

Äldre

Ja herre gud... det känns som om alla runt omkring börjar bli vuxna nu... gifta sig, skaffa ungar, gå höggravida, köpa bil, få fast jobb, bli mer seriösa på något sätt.... känns sjukt! När vi är tillsammasn känns det som om vi är 17 igen eller åtminstonde 20. Undrar om det alltid kommer att kännas så? Undrar om mina föräldrar liksom blir unga på nytt när dom e bland sina polare och festar.. även fast de inte pallar så länge hehe. Men det känner man ju fan själv.. inte är jag så stark som jag vara som 18 åring nu.... då man kunde köra en flerdagars och joba 7 på morgonen dan efter... huuuuuu hemska tanke! Hittade en tjejs blogg nu som jag kände lite i Östersund... Jag såg henne som en riktig party tjej där bara för typ ett år eller så och nu är hon gift och har nyss fått barn typ =) Skriver en blogg om graviditeten och det känns så konstigt hehe. Asså hon var liksom en av dem jag inte kunde tänka mig skaffa unge snart men det är ju verkligen jätte kul och jag kommer nog börja kolla in hennes blogg nu =)

Åh jag vill vara ung igen och ha hela livet framför mig!! Eller vill jag verkligen det.. jag har ju fan det.. det bästa kvar egentligen. Nu ahr man gått igenom ångesten för att inte passa in på högstadiet.. ångesten för att mista sina vänner i flytten till gymnasiet, alla val man skulle göra och vad fan skulle man bli? Nu har jag hittat rätt kille känns det som efter att ha pussat många grodor ;) Och det känns som jag har rätt arbete.. och sen har man ju så mycket mer pengar nu att göra roliga saker för =) Älskar rent ut sagt 25!!! Och mamma säger att 50.... det blir härligt det. Jag tänker nog att alla decenier har sin charm och nej jag vill nog ändå inte stoppa tiden hehe

Rom!!

Åhhhh jag fick en resa till ROM för mig och pojkvännen på min 25 års dag! Tack mamma, pappa systeryster, mormor och farfar och alla djuren ni är BÄST! Blev så konstigt när jag öppnade kuvertet för jag blev först så glad och bara ååhhh och sen kollade jag på pojkvännen som såg lite konstig ut så då blev jag rädd att han också bokat någon annan grej som krockade.. det gjorde att jag liksom inte vågade bli glad haha. men sen visde det sig att grejerna inte krockar och att han hjälpt familjen att hålla det hemligt etc hehe. Fan va coolt!! Jag som aldrig varit i Italien och alltid velat åkt dit. Planerade bort Rom, Barcelona, Nice, Wien och sånna städer för det skulle bli för dyrt.. tänkte mer på typ Finland eller Tallinkryssning ju ;) Har redan kollat upp hotellet och olika uteställen och restauranger =) Nu ska jag försöka varva ner och gå och lägga mig fast jag e jätte pigg hehe!!

Nu måste jag tänka på lite packning och förbereda mig själv hehe...
natti natti