justgrowingup - june 2009

Några bilder från DanmarkFörsta kvällen var det grillfest på stranden med Gustavs klass. Jätte mysigt.. sen barhäng =)


Min B for Beer hahaha
Brudarna: Elena, sara och Mia!


Ramlade i sanden =)Dag 2 och 3:


Jag i Mias glasögon!!


På skolan sista dagen..Sista måltiden med min kära vän.. hade verkligen as kul! Fler bilder läggs nog ut på facebook sen kanske..

inlägg från Danmark

nu har man vaknat till liv här.. sent jag vet men det var en lång kväll och natt igår. Jätte kul hade vi och jag träffade alla gustavs klasskompisar nere vid stranden där vi grillade, spelade fotboll och drack öl. Åkte in till stan senare och gick på lite barer.. sen tog våra pengar slut så vi fick gå hem. verkligen betoning på gå.. jääätte länge gick vi tills vi stupade i säng hemma. Nu ska vi försöka få tag i biljetter hem, fixa hyrcyklar och möta upp folk i en park.. sen vidare mot kristiania på nån slags festival =)!!! jihooo... på återseende...

Midsommarafton

Jätte trevlig dag och kväll hos familjen Cronholm i Vikarbystrand med mycket folk, musik, sång, nubbe och dans. Eftersom vi höll igång sen klockan 14 blev jag emellanåt seg och åkte därför hem med mamma redan nu vid 1. Alternativet var att bestäla taxi efter typ en timme och de kändes inte så lockande. Träffade filips tjej Lotta för första gången och hon var verkligen jätte schysst och rolig =) Martins familj bor i ett stort hus som lixom e delat och hans kusiner bor i andra halvan och det var många från stockholm som var där och festade så vi blev ett gäng på säkert över 30 pers iaf som dansade och festade på kvällen. Efter lunch gick vi upp och kollade på majstångsresning och jag såg några jag kände som jag inte sett på länge.. intressant. Sen kom vi hem och efter mycket snack och vila åt vi middag vi typ 21!
Laddar redan inför imorgon då vi ska ut på bowlingen och förhoppningsvis vara hos en kompis som bor nära innan!

Några få väl utvalda bilder från aftonen:

Filip och jagAlex mfl badade i Siljan
Klänningen för kvällen